Vanaf januari 2024 gaan de lezingen niet meer in Doorn maar in Baarn door!

Al een aantal jaar organiseert Miracles in Contact de maandelijkse ontmoetingszondagen bij landgoed Zonheuvel in Doorn. Hoewel een fijne plek, zo midden in het land én in het groen, heeft het bestuur Leiding ontvangen over het betrekken van een beter betaalbare plek, die ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer: de Paaskerk in Baarn (Oude Utrechtseweg 4A, 3743KN Baarn). De Paaskerk wordt vanaf begin 2024 de nieuwe locatie voor onze maandelijkse MIC ontmoetingszondagmiddagen. Ze bevindt zich op ongeveer vijf minuten lopen van station Baarn en heeft ongeveer 50 parkeerplekken voor de deur. In de buurt zijn ook voldoende gratis parkeerplekken te vinden.

Let op: niet alleen de locatie verandert, maar ook de begintijd. In de Paaskerk beginnen de bijeenkomsten een half uurtje later. Vanaf 14:00 uur bent u van harte welkom in de ontmoetingsruimte om koffie of thee te drinken en bij de boekentafel te neuzen. Of in de Zoomruimte, want via Zoom deelnemen kan natuurlijk ook nog steeds. Om 14:30 uur starten we met de bijeenkomst.

De lezing van Samira Ahale op 3 december 2023 is de laatste die in Doorn zal doorgaan!

 

MIC Ontmoetingszondag in Zonheuvel (Doorn) en ook via ZOOM 

Zondag 3 december Samira Ahale Thuis in God

Samira AhaleEen cursus in wonderen is een dik boek, omdat de mind zo complex is. Terwijl waarheid geen woorden, noch verdediging nodig heeft. Waarheid is. A Course In Miracles is een spirituele leerweg, een zelfstudie, om verlossing te vinden, in jezelf. Het is geen stroming, noch bestaat er een instituut met een hiërarchie. De Liefde die je ervaart is: Onverdiend. Onvoorwaardelijk. Onbegrensd. De essentie: Ken jezelf, er valt niets te zoeken. Struikel in het donker of doe het licht aan en zie dat je er al bent. Thuis. Thuis in God.

In vrede,

Samira Ahale

   

 

Wil je via ZOOM aanwezig zijn klik dan hier voor aanmelding.