462 20160515 029 banner Utrecht

 

Iedere derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) faciliteert het ontmoetingspunt Utrecht een bijeenkomst in het centrum van Utrecht. Er wordt door een Cursusleraar een lezing gehouden rond een thema uit Een cursus in wonderenEr is ruim gelegenheid tot uitwisseling. Iedereen is van harte welkom op onze nieuwe locatie. 

Meld u links op deze pagina aan voor de gratis digitale MIC Nieuwsbrief voor de meest actuele informatie.
 

PROGRAMMA

Zondag 15 oktober 2023 Marleen Bekker Er hoeft niets te lukken

Marleen"Ik stink er elke keer weer in: ik moet lukken als docent, als schrijver, als dochter, als ondernemer en als zelfbenoemd Cursusleraar bij deze lezing. En niet te vergeten: dit stukje moet natuurlijk ook lukken, want anders.... Herkenbaar? Ik noem ze de monsters, die angstaanjagende gedachten die door ons hoofd flitsen als we in het ego geloven. Tijdens deze sessie geven we onszelf toestemming om wat aan te mogen rommelen, te mogen mislukken en een vrolijke puinhoop te mogen zijn. Het maakt God niks uit, Hij weet dat we Zijn kinderen zijn. Kom lekker spelen!"

 
Zondag 19 november 2023 Annelies Bus Kabbalah, metafysica en Een Cursus In Wonderen

Annelies Bus"Voordat zij met ECIW begon, was Annelies al vele jaren bezig met Kabbalah, een Joods esotherische traditie. De kennis die zij daar heeft opgedaan, heeft haar enorm geholpen om ECIW te begrijpen. Zij wil deze ochtend graag haar inzichten aan de hand van de Ladder van Jacob en de Levensboom met jullie delen. Deze bijeenkomst zal meditatief, inzichtelijk en ervaringsgericht zijn."

 

 

 
Zondag 17 december 2023 Peter Winteraeken Geven en ontvangen zijn in waarheid één. Wat wil ik ontvangen? Laat ik dát geven!

Peter Winteraeken"Vandaag leren wij de wet van de liefde kennen: wat je geeft, dat ontvang je! Want geven én ontvangen zijn één. Hoe doen we dat? Heel praktisch gesproken: vraag jezelf telkens weer als jij je in relaties begeeft: wat wil ik ontvangen? Laat ik dát geven. En ontdek zo jouw en ieders stralende werkelijkheid: het Christus Zelf in ons allen. Het is tenslotte bijna Kerst! Benieuwd hoe je dit nog praktischer kunt toepassen? Welkom bij deze interactieve lezing!"

 

 

Algemene informatie:

Locatie: Gebouw ‘Sic Semper Loge, IOOF’, Bemuurde Weerd OZ 31, 3514 AP te Utrecht

Parkeren: Op zondag gratis en het is 15 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal Station

Zaal open: 10:30 uur

Start Lezing: 11:00 tot 12:30 uur

Entree: €10,- en met U-pas €7,-

Coördinator: Walter van Bijsterveld; 06-145 910 00 of mail naar: ontmoetingspuntutrecht @ gmail.com