462 20160515 029 banner Utrecht

 

Iedere derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) faciliteert het ontmoetingspunt Utrecht een bijeenkomst in het centrum van Utrecht. Er wordt door een Cursusleraar een lezing gehouden rond een thema uit Een cursus in wonderenEr is ruim gelegenheid tot uitwisseling. Iedereen is van harte welkom op onze nieuwe locatie. Aanmelden is niet nodig.

Meld u links op deze pagina aan voor de gratis digitale MIC Nieuwsbrief voor de meest actuele informatie.
 

PROGRAMMA 

 
Zondag 15 september 2024 
Paul Goudsmit De Hemel is hier. Er is geen ergens anders. De Hemel is nu. Er is geen andere tijd.  (H24.6:4-7)

Paul Goudsmid nieuwWaar is de Hemel, en hoe je daar komt. Een ervaringsgerichte lezing die een routekaart zal bieden over hoe je terug naar Huis komt van, waar je ook bent.

Heaven is here, there is no other place. Heaven is now, there is no other time. (ACIM M-61)
Where is Heaven, and how to get there. An experiential lecture that will provide a roadmap on how to get back Home from wherever you are.

 

 

Zondag 20 oktober 2024 Walter van Bijsterveld Jij bent een leraar van God

walter v B uncle sam2 1Wij geloven allemaal dat we de verloren zoon van God zijn. En heb je dit inmiddels niet lang genoeg gedemonstreerd? Als je naar deze lezing komt heb je de Roep gehoord om een andere keuze te maken. Wanneer je deze keuze maakt, doet niet ter zake. Dat eenieder van ons die keuze in werkelijkheid al heeft gemaakt staat vast. Vandaag zal je worden uitgenodigd om weer naakt te staan voor God, zodat we leren demonstreren dat we onschuld zijn. Ieder moment kan je terugkeren naar de onschuld en dit kan je onmogelijk ervaren zonder het zien van de onschuld in jouw broeder die je liefhebt. Jij bent een leraar van God en dit is jouw enige keuze.

 

Zondag 17 november 2024 Jos van Haarlem Wat is vergeving?

Jos van Haarlem mei 2022Vergeving is in Een cursus in wonderen het centrale middel om te komen tot het ons weer openstellen voor de eenheid.
Vergeving van alles.
Niets anders is nodig.
Laten we die weg samen gaan en vergeving tot onze enige activiteit maken, wat we ook doen.
Voor vandaag en voor alle volgende dagen.

 

Zondag 15 december 2024 Neda Boin Van angst naar liefde

Neda Boin 5 6 24 bewOnder de liefdevolle en muzikale begeleiding van Neda Boin komen we bij elkaar om te ervaren wat ware vergeving precies is en hoe het ons in ons dagelijks leven kan begeleiden van angst naar liefde.
Neda Boin is singer-songwriter en stembevrijder en maakt muziek geïnspireerd door Een cursus in wonderen. In Neda's lezingen en workshops wordt muziek gebruikt om de soms moeilijke taal van Een cursus in wonderen voelbaar te maken, en echt in het hart binnen te laten komen.

 

 

Algemene informatie:

Locatie: Gebouw ‘Sic Semper Loge, IOOF’, Bemuurde Weerd OZ 31, 3514 AP te Utrecht

Parkeren: Op zondag gratis en het is 15 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal Station
Zaal open: 10:30 uur
Start Lezing: 11:00 tot 12:30 uur
Entree: €10,- en met U-pas €7,-
Coördinator: Walter van Bijsterveld; 06-145 910 00 of mail naar: ontmoetingspuntutrecht @ gmail.com