462 20160515 029 banner ECIW Vlaanderen 

ECIW-Vlaanderen vzw is een volledig autonome organisatie in België, die om de drie maanden lezingen organiseert in Berchem bij Antwerpen. Net als MIC Nederland is het een platform voor Cursus-studenten en heeft zij als doel een contact- en informatiepunt te zijn.

 

Op de website – www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be – kun je alle informatie vinden over de activiteiten van leraren, lees- en studiegroepen, lezingen en evenementen die gerelateerd zijn aan het boek Een cursus in wonderen.

 

 

 

 

 

27 augustusAnne-Joke Vellinga  Uitingen van liefde en vragen om liefde(WdI.5.t)

Anne Joke Vellinga 2Alles wat wij meemaken, voelen of denken, is ófwel een uiting van liefde, ófwel een vraag om liefde. Als dat waar is, zit er dus in alles een boodschap van liefde.Een Goddelijke boodschap. Hoe komt het dat we dat toch vaak zo anders ervaren in deze wereld van dualiteit? We hoeven de nieuwsberichten maar aan te zetten of we zien de chaos van de egowetten drukdoende. Hoe hierin liefde te zien? Of een vraag om liefde? En hoe deze vraag dan te beantwoorden? Ik zou hier graag eens met elkaar nader naar willen kijken. Het gaat (denk ik….) geen lezing worden, maar ik verheug me op een interactief samenzijn met een inspirerende uitwisseling van onze ervaringen en gedachten over dit thema.

 

Algemene informatie

Programma: lezing 14.00 tot 15.30 uur. Ruimte open van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Kerk, De Verrezen Heer, Berchemstadionstraat 8, 2600 Berchem (Antwerpen)
Entree: 12€
Meer info: www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be